Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Whiteboardtavla är ett måste på varje kontor! Faktiskt skulle man kunna säga att whiteboardtavlan är ett underskattat verktyg som nästan är ett måste på varje kontor och i varje hem. Faktiskt så har whiteboardtavlan flera bra användningsområden samtidigt som den främjar kreativiteten. Du kan göra moodboards, rita mindmaps, skriva upp to do-listor, skriva meddelanden till andra på kontoret eller hemma, sätta upp projektplaneringar och mycket mer. Dessutom är det ett av de viktigaste pedagogiska verktygen som används av alla skolor, så du får ett bra verktyg till att förklara allt från ekonomi till datasystem. Om du inte har en whiteboard ännu, köp en billig hos Fyndiq! Eller varför inte utrusta fler konferensrum med whiteboards om du redan har en?

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att du kan behöva flera whiteboardtavlor till kontoret. Det kan vara fråga om flera konferensrum eller flera avdelningar som vill kunna skriva upp projektplaner och liknande. Fyndiqs fyndpriser gör att du lätt kan köpa så många som du behöver! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Brett sortiment av whiteboardtavlor! Oavsett om du behöver en mindre whiteboardtavla på hjul som är mobil eller en riktig bjässe för att täcka en stor vägg i konferensrummet har vi vad du behöver. Vårt breda utbud gör att vi kan tillgodose alla önskemål om whiteboardtavlor till alla väggar och rum. Flera olika storlekar och utföranden med blanka eller något mattare ytor finns att välja på.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.