Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga kontorsmaskiner online!

Fyndiqs favoriter

Skapa rätt förutsättningar med rätt maskiner till kontoret! För att lyckas med ditt jobb på bästa möjliga sätt gäller det att ha bra material som förenklar allt ditt arbete. Här på Fyndiq har vi samlat ihop ett stort utbud av billiga kontorsmaterial och praktiska maskiner. Du kan fynda dokumentförstörare, projektorduk, projektionsduk, skärmaskin, overheadprojektor, märkmaskin, kvittorullar och prismärkare. Ja, helt enkelt allt som kan underlätta en dag på jobbet, så att du kan få ut det mesta av din arbetsdag. Vi får in nya produkter dagligen så detta är en sida att slänga ett öga på då och då. Vi har även sköna priser och bra leveransvillkor så det är enkelt att göra riktiga kap när du handlar på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Vi har fler produkter för kontoret i andra kategorier på sajten, så om du söker stolar eller pennor kan du klicka dig vidare. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Underlätta med bra kontorsmaskiner! När det kommer till våra arbetsplatser är det mycket som ska till för att få en så bra arbetsmiljö som möjligt: god stämning mellan de anställda, bra ergonomiska förutsättningar och bra kontorsmaskiner som kan göra arbetsdagen lite enklare och bättre. En bra overheadprojektor eller projektionsduk kan öppna upp för snygga presentationer, och en skärmaskin underlättar när du vill beskära i precision snabbt och enkelt. Är du ute efter en paketvåg eller spiralbindningsmaskin? Det finns också här på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.