Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Handla en smart och billig dokumentförstörare online! Har du dokument som behöver förstöras? Då kan du vara i behov av en dokumentförstörare, och det hittar du online här hos oss på Fyndiq! Vi har nämligen ett brett utbud av billiga dokumentförstörare från en rad olika varumärken och tillverkare att välja bland — och de finns i olika storlekar och utföranden för att passa just dig! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Olika dokumentförstörare passar olika ändamål, så läs produktbeskrivningen innan köp så du kan säkerställa att du väljer rätt för dina behov! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Gör dig av med dokument och massa mer! Om du trodde att en dokumentförstörare endast var bra till att strimla papper med så får du tänka om — de flesta har mer kapacitet än så. Till exempel kan dokumentförstöraren från LogiLink strimla sönder både papper, CD-skivor och kreditkort i separata fack så att du kan miljösortera enklare när det är dags att tömma behållaren. Förstöraren REXEL RDSM750 har både anti-jam funktioner och arbetar tyst för att inte störa omgivningen när det är dags att kassera alla dina hemliga papper och dokument. Något att tänka på är att de flesta dokumentförstörare har olika volym och behöver därför tömmas olika ofta — så se till att köpa en som är tillräcklig för dina dokumentförstöringsbehov!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.