Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga räknare hos oss!

Köp ny och billig räknare online! För massa år sedan sa mattelärare ofta att man i framtiden inte alltid skulle gå omkring med en miniräknare i fickan och därför var det viktigt att eleverna lärde sig huvudräkning — sen kom mobiltelefonen. Men som många av oss märkt så är mobilens räknare inte alltid den bästa räknaren när man väl behöver räkna ut saker och därför kan det vara bra att ha en riktig räknare hemma också. Här hos oss på Fyndiq har du därför ett brett sortiment av billiga räknare att shoppa loss bland — alla passande olika sorters ändamål.

Tips för ett lyckat köp! I produktbeskrivningen ser du vilka funktioner räknaren du valt har, så läs alltid den innan köp så att du är säker på att du valt rätt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Miniräknare, bordsräknare, remsräknare och mycket mer! En ordentlig kalkylator är något som alla hem och hemmakontor behöver, precis som den behöver finnas på varje vanlig kontor också. Varför då? För att den har så många olika användningsområden och funktioner såklart — och gör dina beräkningar så mycket enklare. Här finns räknare för alla tillfällen och du kan välja i ett stort urval. Vad sägs om en solcellsdriven miniräknare? Eller du kanske vill ha en remsräknare som klarar av både Euro-omvandling, vinstberäkning, skatteberäkning och genomsnittsberäkning? Här finner du alla olika varianter av räknare!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.