Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga matbord på nätet!

Fyndiqs favoriter

Hemmets hjärta – köket och matbordet! Ofta pratas det om att köket är hemmets hjärta. Där lagas maten, och där samlas ofta de boende för att antingen laga eller äta mat ihop, eller både och. En av de allra viktigaste ingredienserna i ett snyggt och praktiskt kök är ett bra matbord. Vad gör då ett bra matbord? Det beror helt på din stil och vad du gillar. Vissa föredrar ett fyrkantigt matbord medan andra vill ha en trendigt runt matbord. Vissa vill ha stora matbord medan andra hellre har ett litet trendigt matbord som inte tar för mycket plats. Oavsett vilket så hittar du det billigt här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Följ inte bara trenderna. Tänk även praktiskt. Hur många måste få plats vid bordet samtidigt? Hur stor yta har du att undvara till bordet i köket eller matsalen? Mät och tänk efter noga. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Matbord ek, vitt matbord eller ett rustikt matbord – det är bara att välja och vraka! I vårt breda sortiment kan du hitta allt ifrån ett modernt vitt matbord i lack till ett rustikt matbord eller ett klassikt stort matbord i ek. Vi har även ovanligare varianter som svart och i valnötsträ eller med klassiska ben och fötter. Eller varför inte ett matbord med moderna strålben? Tack vare ett gediget utbud och bra priser kan du välja och vraka bland våra matbord.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.