Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga Soffbord på nätet!

Fyndiqs favoriter

Runt soffbord eller vitt soffbord – fynda hem din favorit! Hemma är där hjärtat bor, brukar man säga. En ganska fin sägning, men vore det inte bättre om hjärtat var där hemmet är? Vi tror inte att det krävs så mycket för att det ska bli så, med rätt inredning kan vem som helst älska sitt hem! Att kolla på inredning online kan göra så att man verkligen hittar sin stil och därmed längtar efter att komma hem. Det behöver inte alls vara svårt!

Tips för ett lyckat köp! För att få det extra snyggt hemma, välj en färg eller den typen av trä som du redan har i rummet! Visst kan det vara snyggt att mixa i sin matchning, men ibland kan det bli lite fel. Kolla upp vilken färg som passar bäst framför din soffa! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Rätt soffbord för rätt hem! Är ditt vardagsrum till exempel fyllt av soffor, stolar och fåtöljer så kräver det också ett soffbord. Kanske är ett runt bord rätt för dig, eller lämpar sig kankse ett ovalt soffbord bättre hemma hos dig? Eller något av en klassisk, dansk design? Kolla runt bland alla våra billiga soffbord för att hitta din favorit! Det gäller att hitta det som passar in rätt och sen är det bara att lägga till i varukorgen och invänta leverens från din möbelaffär. Det är verkligen smidigt att köpa möbler på nätet!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.