Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga stolsöverdrag här

2 498 Fynd

Skydda stolarna hemma med snyggt och billigt stolsöverdrag

Har du mjuka stolar i köket som du vill undvika att få matspill på? Då kan det vara smart att köpa hem lite snygga stolsöverdrag. Vi har massor av olika överdrag till stol att välja på, och dessa finns för en rad olika stolmodeller. Vad sägs om ett gäng vita överdrag som täcker stolen hela vägen ned till golvet? Eller du kanske är sugen på elastiska stolsöverdrag i svart färg? Kolla in utbudet och välj de som passar dig bäst. Välkommen att fynda billiga stolsöverdrag redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Stundar fest kanske det är därför du vill ha stolsöverdrag, glöm då inte att även borden blir snygga om de övertäcks – dukar i alla möjliga stilar och storlekar hittar du några snabba klick bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Överdrag till stol är snyggt och trendigt

Trender i inredning kommer och går med årstiderna och inte har man råd att byta ut sina prylar bara för att något annat blivit mode, speciell inte alla sina stolar! Tur är det väl då att du kan köpa hem lite olika stolsöverdrag och variera mellan! Vad sägs om ett par röda överdrag till jul och alla hjärtans dag, och sedan kanske gula med mönster på som du kan ha i påsk? Du hittar även stolsöverdrag som är skapade för högtidstillfällen såsom dop eller bröllop. Men snyggaste överdragen till stolen är de du använder till vardag, i alla fall om du frågar oss på Fyndiq – därför finns det stolsöverdrag i en massa olika stilar, färger och former som är skapade att passa på de flesta sorters stolar hos oss. Passa på att fynda nu!