Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig övervakningskamera online!

Övervaka hemmet med bra kamera! Tyvärr är det så att antalet villainbrott bara ökar och många svenska hushåll råkar varje år ut för att någon bryter sig in och stjäl värdefulla ägodelar. Något som är oerhört bra för att förebygga och förhindra inbrott är en övervakningskamera. Med övervakningskameror minskar antalet inbrott dramatiskt. Online här hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga övervakningskameror i olika storlekar och stilar — plus att det även finns apparater för ljudbevakning och IP-kameror! Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att du bara får sätta upp en övervakningskamera som filmar hemma hos dig, på din tomt och din egendom. Om du vill ha fler än en behöver du tillstånd från länsstyrelsen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ha koll på hästar och kor i stallet! De övervakningskameror som finns på den här sidan är inte bara till för att vaka över eventuella inbrottstjuvar i bostadshuset. Här finns nämligen också speciella övervakningskameror för stallet. Man kan välja mellan en horseCam och en cowCam för att hålla reda på sina djur och se till att de mår bra och står säkert. Dessa kameror är enkla att sätta upp och har full räckvidd över en hel ladugård — smart! Dessutom har de nattseende optik som gör att man kan vaka över sina djur direkt från sitt eget sovrum på kvällen — riktigt smart!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.