Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billig övervakningskamera online

381 Fynd

Letar du efter en övervakningskamera för att hålla koll på ditt hem när du är bortrest? Då har du kommit till rätt plats. Hos oss hittar du många olika modeller av övervakningskameror att välja mellan.


Köp billiga övervakningskameror online

Tyvärr är det så att antalet villainbrott bara ökar och många svenska hushåll råkar varje år ut för att någon bryter sig in och stjäl värdefulla ägodelar. Något som är oerhört bra för att förebygga och förhindra inbrott är en övervakningskamera. Med övervakningskameror minskar antalet inbrott dramatiskt. En övervakningskamera behöver inte heller endast använda för att motverka inbrott utan även för att övervaka sina djur – kanske har du en katt eller hund och funderar på vad den gör när du inte är hemmä Med en övervakningskamera får du svaret på det!

Övervaka hemmet med bra kamera

Tänk på att du bara får sätta upp en övervakningskamera som filmar hemma hos dig, på din tomt och din egendom. Skulle du dessutom vilja ha fler än en behöver du också ansöka om tillstånd från länsstyrelsen.

Ha koll på djur i hemmet & hästar i stallet

De övervakningskameror som finns på den här sidan är inte bara till för att vaka över eventuella inbrottstjuvar i sitt hem. Här finns nämligen också speciella övervakningskameror för stallet. Man kan välja mellan en horseCam och en cowCam för att hålla reda på sina djur och se till att de mår bra och står säkert. Dessa kameror är enkla att sätta upp och har full räckvidd över en hel ladugård — smart! Dessutom har de nattseende optik som gör att man kan vaka över sina djur direkt från sitt eget sovrum på kvällen som ser till att du alltid har koll. Vi har även övervakningskameror som fungerar för att hålla koll på andra djur i sin bostad när du själv inte är hemma.