Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga hissgardiner här

946 Fynd

Fynda billiga hissgardiner till hemmet online här hos oss på Fyndiq

Tröttnat på de vanliga, långa gardinerna som släpar i golvet? Då kan en billig hissgardin vara något för dig. Det är en gardin i ett stycke som du knyter upp med hjälp av fina band när du vill släppa in ljus och enkelt hissar ned igen när du vill ha det mörkt. Smidigt vä Vi har massor av snygga hissgardiner att välja på, så om du vill kan du ge alla hemmets fönster en sådan. Kolla igenom det breda sortimentet och hitta en hissgardin som faller dig i smaken. Passa på att fynda redan idag!

Tips på ett lyckat köp

Vill du ha en annan stil på gardinerna i fönstret? Inga problem! Vi har allt från rullgardiner och mörkläggningsgardiner också, men dessa hittar du i helt egna kategorier! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hissgardiner passar alla inredningsstilar

Oavsett om du inrett ditt hem i en modern stil eller om du fokuserat inredningen mot den lantliga charmen så är en hissgardin något som kan passa in. Dessa hissgardiner är både klassisk och moderna på samma gång, och det är just detta som gör dem till det perfekta valet. Varför inte sätta upp den ursnygga Provence i köket som har fransk text tryckt på sig eller du kanske föredrar en enfärgad variant i ljust gråa nyanser eller benvitt? I vårt varierade utbud av billiga hissgardiner finns något för alla smaker.