Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Fynda billiga gardiner hos oss

5 848 Fynd

Billiga gardiner att fynda online här

Inget skapar en så härlig ombonad känsla hemma som när man hittar rätt gardiner till rätt rum, och oavsett vilken eller stil smak du har kan du hitta gardiner till ditt hem här. Vi på Fyndiq har nämligen samlat massor av billiga gardiner i alla möjliga skepnader och modeller att välja på. Du hittar allt från gardinlängder, hissgardiner och panellängder till öljettlängder och korta eller långa modeller. Eller är det kanske en gardinkappa du vill hä Här finns allt och lite till inom gardiner så kolla in utbudet och välj ut dina favoriter redan idag!

Tips för ett lyckat köp! I produktbeskrivningen för respektive gardin kan du hitta information om längd, bredd och material samt vad som ingår i leveransen! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hitta en gardin som passar för ditt hem

Har du ett hem inrett i den stilrena skandinaviska stilen eller är det varma toner från orienten som pryder din inredning? Oavsett hur du valt att fylla ditt hem med inredningsdetaljer av olika slag kan du i denna kategori hitta passande gardiner — kanske är ett par gardiner i microsatin med öglor något som funkar perfekt? Vi har såklart även klassiska spetsgardiner och moderna sammetsgardiner att kika närmare på, och du hittar både enfärgade gardiner och flerfärgade — eller varför inte satsa på gardiner med tryck på?