Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga prydnadskuddar online!

Gör det mysigt hemma med kuddar! Vi på Fyndiq vet att ditt hem är din borg, och därför vill vi att du ska kunna göra din borg så trevlig som det går till ett så bra och billigt pris som möjligt. Prydnadskuddar och textilier är ett klassiskt sätt att skapa hemtrevnad och en ombonad känsla, en hjälp för såväl sjaviga ungkarlar som den riktigt inredningsintresserade. För att skapa en lyxig boudoirkänsla kan du dekorera med mjuka dynor och kuddar i överflöd, broderade tyger och kuddfodral i brokad eller siden. I en mer sober och avskalad miljö är kanske prydnadskudden den där lilla detaljen som gör att hemmet inte känns stelt, utan som istället tillför något lite extra.

Tips för ett lyckat köp! Idag är det enkelt och prisvärt att beställa saker på nätet, och du behöver inte oroa dig för att handla fel. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Kudden är en mångsidig vän! Mjuk, hård eller kanske mittemellan. Kudden bidrar till att skapa trevnad i både koja och slott. Sitt namn till trots fyller den inte enbart en dekorativ funktion. Den kan komma väl till användning i de mest skiftande situationerna i hemmet. Bakom huvudet när du ligger i badkaret? Under knäna när du meckar med vasken? I knät framför en mysig film? Självklart, det fixar du med en trevlig prydnadskudde från oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.