Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga partytält & paviljonger här

Här hittar du billiga partytält & paviljonger online! Planerar du en festlig sammankomst i sommar såsom ett studentfirande, en födelsedagsfest eller kanske bara en redig sommarfest för vännerna? Med tanke på hur ombytligt väder det är i vårt avlånga land kan det vara väl värt att investera i ett partytält eller en ståtlig trädgårdspaviljong. Det är just precis vad du hittar här hos oss på Fyndiq! Massor av billiga partytält & paviljonger för utomhusbruk i massa olika stilar och utseenden. Välkommen att fynda ditt pop up tält redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Våra partytält & paviljonger passar både som ett skuggivande skydd i gassande solsken och som skydd från ett regnruskväder — allt du behöver göra är att välja partytältet med eller utan väggar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Njut i en paviljong! Alla partytält & paviljonger är olika, så det kan vara extra bra att ta sig en funderare över hur du främst vill använda det. Är det till exempel tänkt att sätta upp paviljongen i trädgården för att där inunder njuta av måltider utomhus oavsett väder kan det vara bra att välja en variant med väggar. Ska det snarare vara uppe för olika festligheter kan det i stället vara värt att bara välja ett partytält med redigt tak som spänns upp med ställning och linor — och lika enkelt kan monteras ned igen. Här hos oss finns massivs av partytält & paviljonger i olika storlekar, olika material och med olika funktioner, men värt att veta är att de flesta pop up tält passar i alla väder.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.