Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga stolar online!

Fyndiqs favoriter

Handla stolar för utomhusbruk här! Vi på Fyndiq vet hur mycket dina trädgårdsmöbler betyder för att göra din uteplats fulländad. Och vare sig du har balkong, terrass eller en uteplats är det just ordentliga utomhusmöbler du behöver. Hos oss på Fyndiq hittar du dessutom dina nya stolar billigt! Välj och vraka mellan allt från stol i konstrotting till stolar i aluminium – i vårt breda sortiment är det enkelt att hitta en stol som passar perfekt för dig!

Tips för ett lyckat köp! Det kan bli obekvämt i längden att sitta på en kal stol, så passa på att även köpa med dig ett gäng sköna dynor som du också hittar billigt hos oss på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Massa olika stolar och trädgårdsstolar! Alla har vi olika stil, smak och tycke när det kommer till vilka typ av stol vi föredrar att sitta i. Och just därför har vi på Fyndiq valt att samla ihop ett brett utbud så att du får fler valmöjligheter att välja bland! Hur låter till exempel en gungstol med armstöd? Eller du kanske föredrar en klappstol? Det har vi också! Här hittar du såväl en Nydala positionsstol som en klassisk badenbadenstol och det är bara att välja ut vilka stolar för utomhusbruk som du tycker passar bäst för dig!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.