Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga matgrupper utomhus online!

Stort utbud av matgrupper utomhus! Det är lätt att förvandla sin baksida eller sin altan till något riktigt lockande. Man behöver bara en härlig matgrupp och sedan faller alla andra detaljer på plats. Här på Fyndiq har vi på denna sida samlat hela vårt stora utbud av billiga matgrupper för utomhusmiljöer. Välj och vraka bland charmiga trädgårdsgrupper, matgrupper i konstrotting, svala sommarmöbler eller varför inte ett litet sött cafébord att placera ut under en stor ek där man kan sitta och dricka saft? Dagligen får vi in nya produkter så håll ett öga lite då och då på sajten om du saknar något.

Tips för ett lyckat köp! Känner du att du vill ha en matgrupp som inte kräver så mycket underhåll är konstrotting ett mycket bra alternativ, annars är valfritt träslag alltid ett säkert kort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vilken matgrupp är du? Visst är det väl så att ens inredning speglar vem man är som person. Kanske ska du ta dig en funderare på vad det är för skillnad på en matgrupp i trä, rotting eller i aluminium för att på den vägen komma fram till vad du är ute efter. En vit sommarmöbel står för romantik och en stor matgrupp med många positionsstolar vittnar om att det kommer bli många grillkvällar. Låt även ytan bestämma vad du ska köpa.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.