Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig soffa online!

Fyndiqs favoriter

Handla utomhussoffa billigt online! När man vill lyxa till sin uteplats ett snäpp så är det definitivt en soffa som man behöver och det finns här hos oss på Fyndiq! Vi har mängder av billiga utomhussoffor att välja och vraka bland – så allt du behöver göra är att kika igenom vårt breda sortiment och välja den soffa du vill ha. Kanske är det en hammock eller en flersitssoffa i konstrotting som lockar? Vi har nog den soffa du letar efter! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att även köpa med dig ett utomhusbord och lite dynor när du ändå är här – vi har samma frakt oavsett hur många möbler du köper! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Sätt stämningen med soffan! Det finns flera olika sätt att göra om uteplatsen till en riktig avslappningshörna, men det enklaste knepet är att ställa dit en soffa att dimpa ner i efter en lång dag i skolan eller på jobbet. Kanske vill ni ha en soffa i konstrotting, stål eller trä? Vi på Fyndiq har soffor i alla möjliga material och former – och om man vill slå ett slag för romantiken vill vi definitivt tipsa om att kika närmare på en utomhussoffa i vitmålat järn eller en i vitlaserad furu. Välj vilken trädgårdssoffa du tycker passar dig bäst och låt magkänslan guida dig!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.