Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda lösa moduler billigt online!

Stort utbud av lösa moduler! Finns det hjärterum så finns det stjärterum som det så härligt heter. Men ibland kan det vara skönt att inte trängas och då är det bra att ha mycket plats, speciellt om man vill umgås på sin uteplats. Här på Fyndiq finner du på denna sida lösa moduler så du kan komponera ihop egna soffgrupper som passar perfekt för din uteplats. Här finns allt från moduler i konstrotting och naturrotting till moduler med rundade hörndelar för en mjukare känsla. Vi får även in nya produkter dagligen så håll koll lite då och då för att inte missa något. Det kan det verkligen vara värt.

Tips för ett lyckat köp! Nya moduler ger en snabb uppfräschning, men se till så du köper hem moduler som passar dina befintliga modeller så det blir enhetligt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Liva upp uteplatsen med nya moduler! Man behöver inte göra mycket för att få en stor förändring. Ibland kan det vara bra att veta det då många verkar tänka att man måste vända upp och ned på sin uteplats för att bli lugn i själen. En mittdelsmodul eller en hörndel öppnar upp för större umgängen och även större chanser för att bjuda in fler på grillkvällar, vilket aldrig är fel. Så, lösa moduler skapar med andra ord roligare umgänge!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.