Fynda billiga utefåtöljer och solsängar här

58 Fynd

Vad slår egentligen att luta sig tillbaka i en skön utefåtölj eller solsäng och sluta ögonen till en bra podd eller bara njuta av ljuden i trädgården? Här på Fyndiq kan du fynda billiga fåtöljer att ha utomhus för att göra din trädgård eller balkong till hemmets bästa plats! Vad sägs om en dubbel solsäng att slappna av i tillsammans med en partner, vän eller familj? Maxa känslan av lyx med en solsäng med tak, självklart hopfällbar för att spara plats när den inte används.


Stort utbud av utefåtöljer för altan och terrass

Många är det som brukar se altanen, terrassen eller sin balkong som ett extra rum, vilket det är. Dock är det även förvånansvärt många som inte gör så mycket för att hålla ordning i det extra rummet. Och det krävs inte mycket för att skapa en behaglig miljö som man längtar till att stiga in i. Här på Fyndiq har vi allt du kan tänka dig för att skapa en uteplats att längta till, och på denna sida finner du hela vårt utbud av billiga utefåtöljer så som praktiska loungefåtöljer, mindre fåtöljer för balkongen eller snygga solsängar – både singel och dubbel. Välj och vraka bland fåtölj i rotting, skön solsäng i bambu eller varför inte slå till på ett helt balkongset för att skapa en enhetlig känsla!

Tips för ett lyckat köp av utefåtöljer och solsängar

Mät och mät igen. Tänk på att vara noggrann när det kommer till storleken så möblerna får plats! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Rätt känsla med rätt fåtölj att ha utomhus

Beroende på vilken typ av fåtölj du väljer att beställa sätter du känslan för ditt uterum. En träfåtölj ger en robust känsla och en fåtölj med stålställning ger en modern känsla. En fåtölj i konstrotting med lösa moduler skapar en lyxig känsla som är enkla att hålla fräscha. Pricken över i:et blir de kuddar, bord och växter du väljer att dekorera med för att skapa en helhet.