Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga fåtöljer utomhus online!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av fåtöljer för altan och terrass! Många är det som brukar se altanen, terrassen eller sin balkong som ett extra rum, vilket det är. Dock är det även förvånansvärt många som inte gör så mycket för att hålla ordning i det extra rummet. Och det krävs inte mycket för att skapa en behaglig miljö som man längtar till att stiga in i. Här på Fyndiq har vi allt du kan tänka dig för att skapa en uteplats att längta till, och på denna sida finner du hela vårt utbud av billiga fåtöljer. Välj och vraka bland fåtölj i rotting, skön loungefåtölj eller varför inte slå till på ett helt balkongset för att skapa en enhetlig känsla!

Tips för ett lyckat köp! Mät och mät igen. Tänk på att vara noggrann när det kommer till storleken så möblerna får plats! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Rätt känsla med rätt fåtölj! Beroende på vilken typ av fåtölj du väljer att beställa sätter du känslan för ditt uterum. En träfåtölj ger en robust känsla och en fåtölj med stålställning ger en modern känsla. En fåtölj i konstrotting med lösa moduler skapar en lyxig känsla som är enkla att hålla fräscha. Pricken över i:et blir de kuddar, bord och växter du väljer att dekorera med för att skapa en helhet.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.