Kundservice
StartsidaHemmetTvätt & Städ
Skadedjur & Insekter

Fynda produkter mot skadedjur & insekter

7 557 fynd


Filtrera

Köp billiga produkter mot skadedjur & insekter online

Det kryper, surrar och prasslar av småkryp runt omkring dig. Och visst är det okej om man är i skogen, men definitivt inte inomhus i ditt hem! Vi på Fyndiq har samlat ett stort sortiment av billiga produkter mot skadedjur och insekter som du kan fynda online hos oss, och ibland är det just skadedjursbekämpning som behövs! Välj och vraka bland bekämpningsspray, fällor och skrämmor. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Passa på att köpa fler produkter för hemmet när du shoppar hos oss på Fyndiq — vi har samma frakt oavsett hur många produkter du köper! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Flug- och myggfångare eller spindelskrämmä

Visst säger man att de är mer rädda för dig än vad du är för dem, men det skadar aldrig att göra vad man kan för att hålla krypen borta! Vi på Fyndiq vet hur lätt småkryp, mygg, råttor och spindlar kan göra ditt hem till sin boning, men vi vet också hur du kan få bukt med dem. Titta till exempel närmare på produkten Pest Reject som sätts direkt i ett eluttag och därifrån skrämmer bort såväl mygg och spindlar som andra småkryp och råttor. Hur? Apparaten skickar ut ultraljud och elektromagnetiska fält som får krypen att fly. Produkten är ofarlig för både husdjur och barn, och en apparat per rum räcker fint för att bli av med ohyran!