Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga sporthörlurar online!

Lyssna på musik under ditt träningspass! När du sportar eller utför någon aktivitet kan du få extra energi från lite bra musik. Men när du rör dig mycket kan det vara svårt att hålla hörlurarna på plats. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billiga sporthörlurar i olika utformning, så att du ska kunna digga duktigt på träningspasset! Oavsett vad du tycker är bekvämt på träningen så finns ett par hörlurar för dig! Välkommen att fynda hos oss online!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att handla fler produkter när du ändå är här. Frakten är nämligen densamma oavsett hur mycket du handlar för! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hörlurar med öronkrok eller sportband med ljud? För att få hörlurarna att sitta på plats under ett fysiskt träningspass används olika tekniker. Det finns headset som har så kallade öronkrokar, alltså hörlurar som man sätter fast runt öronen så att de ska sitta ännu bättre. För dig som vill ha klassiska hörlurar utan krokar finns hörlurar med Bluetooth så att du slipper sladden. De är dessutom väldigt lätta och tynger inte ner huvudet. För dig som vill slå två flugor i en smäll finns även svettband med inbyggda hörlurar. Med dessa hålls svett borta från öronen så att du kan träna och lyssna på musik samtidigt.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.