Kundservice

Sporthörlurar

445 Fynd

Vi vet alla hur vi kan göra våra träningspass bättre genom att lyssna på våra favoritlåtar. Därför är sporthörlurar precis vad du behöver när du tar ett löppass eller tränar på gymmet. På Fyndiq har vi ett stort utbud sporthörlurar av bra kvalitet till bra priser.


Oavsett om du använder in-ear eller over-ear sporthörlurar kan trådlösa sporthörlurar förbättra din löpning och träning. Tänk på att köpa sporthörlurar som har en bra och skön passform samt att dom är svett- och vattentåliga. Kolla också ljudkvaliteten och batteritiden.

Olika typer av träningshörlurar

Ett viktigt val du måste göra när du väljer ett par träningshörlurar är kontrollera utformningen. Skall dom vara in-ear- eller over-ear-hörlurar? Vad är det för sorts träning dina hörlurar skall användas till? Det finns även hörlurar med benledningsteknologi som sitter utanför öronen, men de är inte ett lika vanligt val. De mest kompakta, lättaste och vanligaste typerna av träningshörlurar är de som går in-ear. Over-ear-hörlurar har dock sina egna fördelar de med, eftersom de kan hjälpa till att blockera oönskade ljud runt omkring dig på gymmet. Om du är utomhus är dock benledningshörlurar ett klokt val, eftersom de kan göra att du fortfarande kan höra din omgivning och därmed inte riskera att vara omedveten om potentiella faror. En annan stor skillnad mellan olika typer av träningshörlurar är om de är trådlösa eller trådbundna hörlurar.

Fördelarna med trådlösa hörlurar vid träning

Trådbundna hörlurar är fortfarande ett bra val vid många tillfällen, men är inte ett bra val för träning eftersom trådarna lätt kan fastna i armar och utrustning. Därför är trådlösa hörlurar generellt sett det bästa valet för träning. När du inte behöver oroa dig för att sladdarna ska fastna kan du röra dig mer fritt och fokusera på det du håller på med.

Hörlurar för löpning

Vi tillbringar ofta mer tid på att springa än att träna, och därför är komfort extra viktigt med hörlurar för löpning. Bra ljudkvalitet kommer också att vara mycket viktigt för att du ska kunna njuta av att springa och lyssna på din favoritartist, programledare eller författare. Vatten- och svettresistenta hörlurar med bra batteritid är också bra egenskaper att ha i dina hörlurar för löpning. Oavsett om det är för löpning eller träning på gymmet är vi övertygade om att du kan hitta det perfekta paret hörlurar till ett bra pris och billig frakt här på Fyndiq.