Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga hörlurar för barn online!

Bra högtalare & hörlurar för barn! Hörlurar är någonting som både vuxna och barn använder för att lyssna på musik eller berättelser. Alla är dock inte medvetna om att det finns vissa skillnader på barnhörlurar och hörlurar för vuxna. Till exempel är hörlurar för barn ofta barnanpassade i storlek och dessutom kommer de i lite roligare motiv. Här hos oss på Fyndiq kan du köpa billiga hörlurar till ditt barn - både in ear hörlurar och större hörlurar, med eller utan motiv. Kika igenom vårt stora utbud och köp hem de som passar ditt barn bäst.

Tips för ett lyckat köp! När du köper hörlurar till ditt barn är det bra om du försöker välja några som är barnanpassade, det hittar du hos oss. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Köp roliga hörlurar formade som pingviner eller grodor! Barnhörlurar är lite roligare än de som vuxna har, främst tack vare att de kommer i ganska rolig design. Som exempel kan en ha hörlurar med ett pingvinansikte eller grodansikte. Eller varför inte ha hörlurar där plupparna ser ut som nallar? Mycket roligare än de vanliga hörlurarna en är van att se. Vilket motiv tror du ditt barn gillar bäst? Välj och vraka, vi har ett stort utbud av roliga och coola hörlurar som passar till barn i alla åldrar. Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.