Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
MFi-certifierad

Fynda In Ear Hörlurar & Headset!

Hos oss köper du In Ear Hörlurar & Headset billigt! När du vill vara dig själv för en stund heter det i reklamen, här heter det när du vill vara med dig själv för en stund . För det är få saker som slår högre än att försvinna in i sin egen värld och låta musiken bli till soundtrack till filmen om ens liv. Vi vet, nu kommer det stora problemet med att välja färg och form, vanliga iPhone-hörlurar eller några med mikrofon. Men köp två (det blir nästan till priset av en) då du har kommit till hörlurshimlen med billiga in ear hörlurar och headset.

Tips för ett lyckat köp. Det är lätt hänt att du blir alldeles till dig av dessa billiga priser och kommer in i ett mood av eufori och top-of-the-world-känsla som gör att ett par limegröna hörlurar med headset känns som det självklara valet, men när ruset lagt sig och du fått de nästintill självlysande banden kommer allvaret in som vill ha ett par svarta — då är det lätt att byta. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att parfymer inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Fly in i musiken. Du kan fly undan den där jobbiga frågan, typen på bussen som tuggar tuggummi ljudligt eller personen som öppet fläker ur sig sitt privatliv utan att röra dig en millimeter. Det är nästan så man borde hålla ett tacktal till trådlösa in ear hörlurar som hjälpt en genom livet och fått en undvika psykiska och fysiska problem.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.