Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda iPhone 5/5s/SE Plånbok och plånboksfodral

3 492 Fynd

Hitta din favorit iPhone 5 plånbok och plånboksfodral hos oss

Här kommer den smartaste lösningen för alla iPhone 5s användare. iPhone plånbok gör det enkelt att ha både mobiltelefonen och pengarna på samma ställe. Här hittar du dessutom den smarta lösningen billigt och det är enkelt att beställa online. Du kan välja mellan en lyxig modell i antik design eller en billigare variant i läderfodral. Med riktigt läder slipper ni repor och onödigt slitage, din mobil håller sig snygg helt enkelt.

Smartaste skyddet till din iPhone

En iPhone plånbok är inte bara snygg utan skyddar även din mobiltelefon mot smuts som orsakar repor. Den kan tryggt ligga i din väska eller ficka och inte ta skada. Hos Fyndiq finner du hundratals modeller av plånböcker och kan välja och vraka bland alla billiga varianter. Allting får plats i din mobilplånbok som fått plats i din gamla plånbok, pluset är att du även har din mobil i närheten. Skillnaden är också att här hittar du betydligt roligare designs än till din vanliga plånbok. Vad sägs om nitar eller ett coolt djurmönster, valmöjligheterna är oändliga.

Tips på ett lyckat köp

Plånböckerna till din iPhone SE är till för att användas ett tag så se till att du tar rätt variant och verkligen känner dig förälskad i dess utseende. Det billiga priset gör det möjligt att beställa flera antal modeller och färger så att du kan testa dig fram.se till att du tar rätt modell och att den passar din telefon. Om det ändå blir helt galet fel, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig att returnera eller reklamera ditt Fyndiq-köp!