Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda iPhone 5/5S/SE enfärgad plånbok!

Fyndiqs favoriter

Billiga enfärgade plånböcker till iPhone 5/5S finner du här! Om du är ute efter ett stort utbud av plånboksfodral till iPhone 5/5S så har du kommit till helt rätt ställe. För visst är det roligare att shoppa loss när det finns mycket att välja på? Och när det kommer till våra mobiltelefoner så är de ju bara värda de bästa tillbehören. Här på Fyndiq har vi allt från billiga plånboksfodral med ID-ficka till snygga plånböcker med avtagbart skal som ger en två-i-ett-känsla. Du kan även hitta plånböcker till mobilen i slim modell för att visa upp så mycket som möjligt av din iPhone SE. Ta en titt och se själv!

Tips för ett lyckat köp! Tycker du att en mobilplånbok till iPhone 5 är för stort? Du vänjer dig! Du kommer att märka hur lite plats den kräver om du jämför med att ha både mobil och plånbok i väskan eller fickan. Nu kan du ju ha allt-i-ett istället! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Säkert kort med ett plånboksfodral! Många av oss lever ett stimulerande liv som handlar om att umgås med vänner, fara till jobbet och sedan vidare ut på äventyr. Då gäller det också att ha koll på sina viktigaste ägodelar som mobilen, ID-handlingar och bankkort. Att ha allt det viktiga på ett och samma ställe skapar en trygghet som även gör att vi friger tankar som kan gå till mycket roligare saker.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.