Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda Skärmskydd till iPhone 5/5s/SE!

Fyndiqs favoriter

Superbilliga skärmskydd till iPhone 5 i massor! Din mobil utsätts för en hel del under dagarna. Med ett skyddande skärmskydd håller du din iPhone 5/5s som ny längre. Fynda bland tusentals billiga skärmskydd till din iPhone 5 på nätet hos Fyndiq. Skärmskydden finns i en rad olika varianter för att du ska kunna hitta dem som passar dig. Välj bland mönstrade skärmskydd med attityd, skärmskydd med spegel eller transparanta för den som vill vara diskret. Säg hejdå till fingeravtryck och onödiga repor. Med ett skärmskydd tål din mobil så mycket mer.

Tips för ett lyckat köp! Ett displayskydd till din iPhone SE behöver ha en perfekt passform från början för att skyddet ska vara lätt och enkelt att sätta fast. Ett skärmskydd är gjort och anpassat efter olika modeller och storlekar. Därför är det viktigt att köpa ett som är gjort för den modell som man själv har. Se till att köpa ett skärmskydd som är anpassat för din iPhone 5. Ett skydd är lätt att sätta på, känner du dig osäker är ett tips att läsa om hur man gör på förpackningen. Fumlig? Med ett flerpack har du fler chanser och några extra displayskydd hemma om det skulle bli fel. Om det trots allt ändå råkar bli fel, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig att returnera eller reklamera ditt Fyndiq-köp!

Ge din iPhone 5s det skydd den förtjänar! Ett billigt skärmskydd till iPhone 5 blir snabbt mobilens bästa vän. Skärmskyddet ger mobilen ett längre liv och stoppar det onödiga slitaget som den annars skulle utsättas för. Repor, smuts och skador är ett minne blott med ett räddande skärmskydd.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.