Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda bumpers till iPhone 5C online!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av bumpers till iPhone 5C! Smartphone hit, och smartphone dit! Ja, vi umgås med våra telefoner nästan mer än våra närmsta vänner. Och eftersom det är en självklarhet att ta hand om sina vänner borde detta även gälla din underbara iPhone 5C. Och för att ta hand om den på ett snyggt sätt är en bumper ett utmärkt alternativ. Här på Fyndiq finner du ett stort utbud av mängder av olika bumpers iPhone 5C i allt från svart, vit, transparent, rosa till spännande silver. Och alla skalen finner du självklart till billiga priser och med bra leveranser.

Tips för ett lyckat köp! Tar du av och på ditt skal många gånger tänjs det ut och förlorar sitt grepp. Passa därför på att köp två på en gång så du är redo när det första gett upp. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En osynlig bumper! Vissa skal tar över en hel mobiltelefon – vilket kan funka om man vill lyfta fram sin personlighet. Men vill du ha ett subtilt skydd till din iPhone 5C som nästintill försvinner in i mobilen och blir osynlig så är en bumper det rätta alternativet. Testa att handla en vit bumper om du har en vit iPhone och ett svart skal om du har en svart telefon för att verkligen få ditt bumperskal att smälta samman med din slimmade telefon.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.