Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda iPhone 5C Glitter Skal på nätet

Glittrande skal en succé! Att hitta riktigt fina tillbehör, som exempelvis mobilskal, är inte lätt alla gånger. Visst finns det en hel del för iPhone 5C, men det finns så många att det kan vara svårt att bestämma sig. Men inte när det kommer till glittriga skal, för de slår allting annat! Därför har vi på Fyndiq ett stort utbud av just billiga skal med glitter till iPhone 5C, så att telefonen kan bli lite finare helt enkelt. För finns det något finare här i världen än glitter? Antagligen inte, tror vi på Fyndiq. Fynda loss!

Tips för ett lyckat köp! Det finns en del olika iPhone modeller numer, kolla gärna en extra gång så att ditt nya fina glittriga skal är avsett för just din modell! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Personligt med glitter! Att ha en telefon som verkligen känns som ens egen är faktiskt väldigt viktigt. Att inte ha ett enda skal till sin iPhone 5C kan därför bli lite tråkigt, den ser ju ut som alla andras! Så kan man inte ha det. Därför är glittriga skal verkligen en bra idé, telefonen blir väldigt fin och personlig. Det är kul att ha saker som inte alla andra har, vare sig man vill ha ett blått, rött, rosa, silvrigt eller guldigt glitter skal.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.