Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda enfärgat iPhone 6 Plus skal!

Enfärgade skal till iPhone 6 Plus billigt på nätet! Det är nog inget snack om vilken smartphone som är hetast på marknaden just nu. Självklart handlar det om Apples senaste iPhone 6 och 6 Plus. Dessa iPhone har en större display än de tidigare iPhone 5 och iPhone 4, vilket innebär att det är lite extra viktigt att skydda denna. Det gör du bäst med mobilskal, någonting du kan fynda billigt från oss på Fyndiq. Just här hittar du enfärgade skal i flera olika färger. Välj och vraka, du kommer inte att ångra dig!

Tips för ett lyckat köp! Letar du iPhone tillbehör till en äldre iPhone modell så hittar du skal, fodral och mycket mer bara några klick bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Köp hem alla skal som du önskar! Det kanske inte är så lätt att bestämma sig när du kommer till en sida som denna. Men vi på Fyndiq lovar att vi inte har tagit fram så här många olika enfärgade mobilskal bara för att jävlas. Dessa erbjuder vi endast för att du ska ha ett stort utbud av iPhone 6 plus skal att välja på, och eftersom vi har ett lågt pris hoppas vi att du tar tillfället i akt och plockar hem alla färger du önskar. Kom också ihåg att här på Fyndiq kan du köpa hur mycket du vill utan att frakten ändras. Välkommen!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.