Fynda enfärgat iPhone 6 Plus skal

495 Fynd

Enfärgade skal till iPhone 6 Plus billigt på nätet

Det är nog inget snack om vilken smartphone som är hetast på marknaden just nu. Självklart handlar det om Apples senaste iPhone 6 och 6 Plus. Dessa iPhone har en större display än de tidigare iPhone 5 och iPhone 4, vilket innebär att det är lite extra viktigt att skydda denna. Det gör du bäst med mobilskal, någonting du kan fynda billigt från oss på Fyndiq. Just här hittar du enfärgade skal i flera olika färger. Välj och vraka, du kommer inte att ångra dig!

Tips för ett lyckat köp

Letar du iPhone tillbehör till en äldre iPhone modell så hittar du skal, fodral och mycket mer bara några klick bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Köp hem alla skal som du önskar

Det kanske inte är så lätt att bestämma sig när du kommer till en sida som denna. Men vi på Fyndiq lovar att vi inte har tagit fram så här många olika enfärgade mobilskal bara för att jävlas. Dessa erbjuder vi endast för att du ska ha ett stort utbud av iPhone 6 plus skal att välja på, och eftersom vi har ett lågt pris hoppas vi att du tar tillfället i akt och plockar hem alla färger du önskar. Kom också ihåg att här på Fyndiq kan du köpa hur mycket du vill utan att frakten ändras. Välkommen!