Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga iPhone XR skärmskydd

Skaffa ett billigt iPhone XR skärmskydd online via oss på Fyndiq! Den kanske bästa försäkringen mot sprickor och repor i displayen på sin iPhone är genom att sätta på ett skärmskydd i plast eller härdat glas. Det är just precis det som du hittar online här hos oss, för modellen iPhone XR. Vad sägs till exempel om ett heltäckande 3D skydd eller kanske ett enklare iPhone XR skärmskydd i 5-pack, så att du kan byta när skyddet gjort sitt jobb? Kolla igenom vårt breda sortiment av iPhone XR skärmskydd och köp hem det som du tror är det smartaste skyddet för just dig och din telefon. Välkommen att fynda billiga iPhone XR skärmskydd redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Ett iPhone XR skärmskydd skyddar framsidan, så glöm inte bort telefonens baksida — den skyddar du bäst genom att kombinera ditt skärmskyddsköp med ett skal eller fodral till telefonen! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Aldrig trasig display igen med ett smart iPhone XR skärmskydd! Det är lätt att repa sin telefon om man inte är försiktig, och att hela tiden tänka på att vara varsam med telefonen är trots allt något man inte alltid gör. Så varför inte slippa tänka på det? När du har ett iPhone XR skärmskydd på din display så gör det inget om du lägger telefonen på en plats där den riskerar att repas — för då är det ditt iPhone XR skärmskydd som tar alla smällar. Glöm bara inte att när ditt XR skärmskydd väl är repigt eller rent av sprucket och trasigt så skyddar det inte lika bra längre — så se till att köpa hem så du alltid har extra iPhone XR skärmskydd att byta till efter att olyckan varit framme!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.