Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 800 000 produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billigt LG G2 plånboksfodral!

Din LG G2 förtjänar ett snyggt plånboksfodral! Ett fodral med plats för din LG G2 och dina viktigaste kort - finns det verkligen sådana? Det är klart att det gör! Och vi på Fyndiq har samlat ett stort sortiment av billiga plånboksfodral här hos oss på nätet! Vad sägs om ett Flower Power mobilfodral till LG G2 i tåligt imitationsläder? Eller du kanske letar efter ett enfärgat plånboksfodral i läder? Vilken typ av plånbok du än letar efter till din LG G2, så hittar du med största sannolikhet ett eller flera du tycker om här online hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du andra fodral, mobiltillbehör eller skydd till din LG G2? Det finns här på Fyndiq! Passa på att shoppa loss ordentligt innan du klickar dig vidare till kassan! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En plånbok för mobil och kort! Vare sig du letar efter en Pull Tab läderficka eller ett renodlat plånboksfodral i konstläder så kan hitta vad du söker här hos oss på Fyndiq. Vi har mängder av snygga plånboksfodral till din LG G2 att välja bland! Kanske vill du ha ett Mercury Sonata Plånboksfodral eller ett Covert Suki Plånboksfodral med plats för både sedlar och kort? Eller du kanske är på jakt efter ett helt kit med läderfodral, skärmskydd och touchpenna? Hos oss kan du hitta massvis av olika plånboksfodral till din LG G2 från mängder av olika varumärken!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.