Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billig Galaxy S3 Mini plånbok

17 Fynd

Hitta bra Samsung Galaxy tillbehör online

Att ha en smart mobiltelefon av märket Samsung är riktigt populärt! Och om du är en smart Samsung-ägare så ser du till att ha bra Samsung Galaxy tillbehör också. Därför kan du hitta plånbok för Samsung Galaxy S3 Mini här hos oss på Fyndiq! Din Samsung är dyrbar och viktig och kräver därför att du tar hand om den. För det värsta som finns är om din mobiltelefon lägger av, eller hur? Men med ett smart plånboksfodral eller ett snyggt läderfodral så skyddas din fina telefon från allt ont som kan hända den!

Tips för ett lyckat köp

Det finns även andra mobiltillbehör för Samsung som gör din mobil gott, så kika gärna in i våra andra kategorier också när du ändå är igång! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Inte bara ett skydd till telefonen

En bra mobilplånbok kan skydda från en massa olika skador och hålla mobilen fräsch och ren. Men inte bara det, för det är även en riktigt snygg accessoar! Med en Galaxy S3 Mini plånbok får du något snyggt att förvara telefonen i, och du kan dessutom ha andra viktiga saker så som pengar, kort och nycklar i den. Så välj ut ett plånboksfodral till vardags, fest eller i olika färger — på så sätt kan ditt plånboksfodral bli pricken över i:et på din outfit varje dag!