Fri frakt över 299 kr

Fri frakt över 299 kr

Fynda Fodral till Samsung Galaxy Mini S3

2 114 Fynd

Skydda din Galaxy

Mini S3 med ett snyggt fodral! En tuff brud i lyxförpackning hette det när Lill-Babs sjöng för oss 1961. Redan då förstod man vikten av att förpacka och skydda sina mest värdefulla ägodelar. Nu är det Samsung S3 mini som förtjänar en snygg förpackning och varför inte börja med ett snyggt fodral. Här kan man fynda bland ett stort sortiment av olika fodral. Allt från flipfodral till plånboksfodral. Beställ enkelt flera läckra och billiga fodral till din klassiskt vita Samsung S3 mini och sätt uppiggande färg på den.

Tips på ett lyckat köp

Det finns ett stort urval av mobiltelefoner från Samsung och det är inte alltid lätt att hålla koll på vilken modell du valt. Har du en Samsung S3 i vanlig storlek så är det inte ett fodral till en S3 mini du letar efter. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett snyggt flipcase förgyller dagen

Vad man än kallar sitt coola fodral så är det så att det verkligen kan rädda ens vardag. Man har plats för olika saker i den och därför kan den agera livräddare för den glömske och fumlige när man bara har en sak att hålla reda på. Det finns ofta ett litet fack till det mest nödvändiga som kredit- och körkortet. Oavsett om den är i silikon, läder eller plast så fungerar den som ett skydd för telefonen. En mobiltelefon från Samsung är en värdefull ägodel och den vill man verkligen inte tappa i golvet.