Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga enfärgade iPad fodral här!

Ett bra fodral till din iPad! Visst är den tekniska utvecklingen fantastisk? Ingen hade nog kunnat föreställa sig hur avancerade och smidiga datorerna en dag skulle bli, och att de en dag skulle vara tunna och lätta surfplattor med pekskärm. Men den bästa surfplattan är ändå den som har ett bra fodral, och om du är ute efter just ett iPad fodral är du på helt rätt plats! Här på Fyndiq hittar du ett riktigt stort utbud av billiga och bra tillbehör till din iPad. I den här kategorin finner du snygga enfärgade iPad fodral. Välj och vraka bland olika material och färger!

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte kolla så att fodralet passar din iPad modell innan du beställer! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skyddande och snyggt på samma gång! Det finns många olika orsaker till att det är så bra att köpa ett iPad fodral. En av anledningarna är att det skyddar från stötar och repor, och det sista man vill är ju att repa sin iPad eller att den får en stöt i kanten och så att den går sönder. För det finns inget som är en billig iPad, och man ska vara rädd om den. Och ett fodral till iPad är ett bra köp eftersom det också är ett sätt att få din surfplatta att stå ut från mängden med färg och form!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.