Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda iPad fodral!

Fyndiqs favoriter

Billiga iPad fodral! Idag är det nästan lika självklart att ha en iPad som att ha en iPhone eller en laptop. Dessa delikata surfplattor förtjänar självklart det bästa tänkbara omhändertagande och ett bra fodral är därför att rekommendera. Här hittar du inte bara ett stort utbud av fantastiskt snygga fodral, de är dessutom billiga och fyller sin funktion som skydd mot yttre påverkan. Här hos oss hittar du alltid dessa fodral billigt.

Tips för ett lyckat köp! Precis som iPhone, har iPad nu kommit i flera olika modeller 1, 2, 3 och mini, där bland annat design och storlek skiljer dem åt. När det är dags att köpa fodral till din produkt är det därför viktigt att du noggrant läser igenom beskrivningen så att du får hem ett fodral som, inte bara är snyggt utan dessutom, passar din iPad-modell. Självklart har vi mängder av fodral till alla de olika modellerna så att du, oavsett vilken iPad du har, kan pryda den med ett tåligt fodral vars utförande faller dig i smaken. Det finns även speciella iPad fodral för barn. Om det trots noggrannhet ändå råkar bli fel, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig att returnera eller reklamera ditt Fyndiq-köp!

Skydda din iPad med stil! Idag finns det otroligt många snygga fodral och skydd till de olika modellerna. Fram för allt är iPadfodral i skinn och läder populära. Oavsett om man är på jakt efter en diskret och enfärgad variant eller om man hellre visar upp sin surfplatta i ett kaxigt djurmönster, glamouröst glitterfodral eller varför inte ett coolt läderkuvert, så hittar man dessa billigt hos oss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.