Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda iPad Air 2 Fodral billigt online!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av fodral till iPad! Nog är det mest korrekt att kalla den för en surfplatta, men vi kan nog alla vara överens om att iPad Air 2 är någonting utöver den vanliga plattan. Denna magiska maskin kan få den allra mest teknik-skeptiska människan att falla och börja svepa med fingret över skärmen dag in och dag ut. Självklart behöver iPad Air 2 även skyddas på absolut bästa sätt. Det skyddet får du om du väljer att köpa hem ett fodral, vilket du kan göra här hos oss på Fyndiq till ett lågt pris. Välj och vraka i vårt stora utbud av billiga fodral redan idag. Du kommer inte att ångra dig!

Tips för ett lyckat köp! iPad skal, tangentbord till iPad, laddare och andra tillbehör finns också att fynda. Du hittar dessa bara några klick bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Lite extra viktigt med fodral till iPad air! Att ha iPad air fodral är nästan lite extra viktigt, eftersom denna iPad är något tunnare än tidigare. Och kanske känns det lite tradigt att gömma den vackra surfplatta, men du får se det som en snygg förpackning snarare än någonting som döljer din padda. Dessutom har vi här på Fyndiq så många fina fodral att du nog snart kommer hitta ett som passar just dig. Köp ditt iPad fodral hos oss så kommer du dessutom undan lite billigare.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.