Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga mobilsmycken på nätet!

Fyndiqs favoriter

Mobilsmycken för extra bling till mobilen! Vi bär nästan alltid med oss mobiltelefonen, har den i fickan, handen eller väskan. Den är en del av oss, så varför inte utsmycka den för att göra den mer personlig? Oavsett vilken stil du har kan du hitta någonting bland alla våra mobilsmycken att pimpa telefonen med. Vi har ett brett utbud där du kan hitta allt från glittriga pluggar, rosetter, små katter och andra djur, eller varför inte dödskallar eller frukter? Du kan också köpa billiga och häftiga stickers att sätta på din telefons hemknapp, för att ge den ytterligare lite extra stil.

Tips för ett lyckat köp! Försäkra dig om att de smycken du beställer passar till den mobiltelefon du har, sedan är det bara att välja och vraka! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Både praktiskt och snyggt! Visst är det härligt att kunna kombinera flärd med nytta. Det kan du definitivt göra med de flesta mobilsmycken. Många mobilsmycken fungerar nämligen som en dammplugg som stoppas in i telefonens uttag för hörlurar. Detta är inte bara ett bra sätt att fästa smycket, det skyddar också uttaget i telefonen från att få in damm och annan smuts. Så med en glittrig dammplugg gör du inte bara din mobil snyggare, du skyddar den också från att få damm i uttagen!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.