Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga slips- & flugset online!

Fyndiqs favoriter

Alla har nytta av ett snyggt flugset! När du ska klä upp dig i kostym och vill vara extra stilig gäller det att matcha rätt med slips eller fluga och bröstnäsduk. Och då är det ju strålande tur att det är just sådana set som du hittar här hos oss på Fyndiq! Vad sägs till exempel om ett slipskit i siden som levereras i en snygg ask? Eller du kanske hellre har ett flugset med kummerband när du vill vara extra stilig? Hos oss hittar du både kit med slipsar och kit med flugor i olika kombinationer, så kika igenom sortimentet och se vilket slips- & flugset du vill ha!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du mer än en fluga? Hos oss på Fyndiq hittar du allt från kostymer till bröstnäsdukar och vackra klänningar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Köp slips- och flugset online! Ska du iväg på en festlig tillställning men är osäker på hur du ska sätta pricken över i:et när det kommer till din outfit? Ett smart tips är då att spana in det stora sortiment av slips- och flugset som vi på Fyndiq har samlat ihop. Här hittar du billiga set med både flugor och slipsar online, som du med ett enkelt klick kan plocka hem i lagom tid till festen. Kika igenom sortimentet och välj vilket set som passar dig och din smak bäst!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.