Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda enfärgade sjalar billigt här hos oss

Köp billiga enfärgade sjalar här på Fyndiq! En enfärgad sjal funkar till de allra flesta outfits, det är både snyggt och värmande att linda om halsen och axlarna. Här på Fyndiq finner du massor av sjalar och scarfs i monokroma färger, alltså enfärgade utan mönster. Varför inte en ljusgrå sjal i silkesblandning att vira runt halsen? Eller en elegant sjal i mohair som verkligen värmer i höst- och vårvinden? Du hittar även vinröda, ljusblå och gröna sjalar i olika material som viskos, linne, bomull och chiffong. Välj gärna flera i olika kulörer så kan du välja efter humör och tycke lite beroende på dag. Välkommen att shoppa enfärgade sjalar online!

Tips för ett lyckat köp! Är du ute efter lite varmare tyger att vira om halsen? Då är tipset att du i stället tittar in kategorin Halsdukar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Alltid rätt med enfärgad scarf! En sandgul, svart, grå eller rosa sjal är aldrig fel. Det höjer snabbt och enkelt känslan i vilken outfit som helst och värmer dessutom om det blåser en kylig vind ute. I sortimentet med enfärgade sjalar här ovan finns det massor av olika färger och material att välja på, allt från guldbeiga sjalar i silke till ullscarfs i elegant rött från Armani. En sjal är också ett bra presenttips till någon som gärna virar tyg runt axlarna en sommarkväll. Hitta dina favoriter här i kategorin och shoppa hem alla färger du tycker är vackra!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.