Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga Bröllopsklänningar online

99 Fynd

Hitta brudklänningen hos oss

Bröllopet är något av det mest speciella en kan uppleva. I en av våra billiga bröllopsklänningar från Nixa, Pure Bridal och amerikanska Forever Yours blir du inte bara en syn att minnas — det blir dessutom mer pengar över till festen! Oavsett om du planerar ett klassiskt kyrkobröllop, en borgerlig vigsel eller en sagolik mottagning i en lummig trädgård, så hittar du brudklänningar som passar och gör dagen — samt bröllopsfotografierna — till något att se tillbaka på med ett lyckligt leende. Välkommen att shoppa online här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp

Börjar gravidmagen få kläderna att kännas lite trångä Ingen fara, hos oss finns klänningar som passar även väntande brudar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Stråla i chiffong och satin

Finns det något som säger vigsel och bröllop lika mycket som organza, taft, spets, chiffong och satin? Vi har tygerna som i decennier har klätt brudar på bröllopsdagen, i vita, vackra klänningar. Det gäller dock att välja vilken form på klänningen som känns mest som dig — kanske en i vintagestil, en A-linjeformad, en axelbandslös eller kanske en i sjöjungfrumodell med detaljer av strass och pärlor? Det är bara att välja och vraka, med våra priser kan man lätt shoppa två dräkter - en klänning som passar vigseln och en annan som gör sig utmärkt på middagen och festen efteråt. Glöm sedan inte strumpebandet! Skynda att fynda!