Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda Strumpor & Sockor på nätet!

Fyndiqs favoriter

Köp billiga strumpor & nylonstrumpor online! Strumpor är så mycket mer än någonting som värmer fötterna. Strumpan kan vara sexig, men den kan också vara rolig. Ibland är den stickad, ibland av ull. Det kan handla om knästrumpor, det kan handla om nylonstrumpor och sockor. Vilken strumpa är du ute efter? En elegant fot kan bli mycket mer elegant med en nylonstrumpa och en sko kan sitta bättre med en ankelstrumpa. Vill du ha förföriska fötter eller roliga fötter? eller kanske är du bara ute efter värmande sockar i kylan?

Tips för ett lyckat köp! Förhasta inte när du klickar ner produkterna i varukorgen. Då det finns mycket att välja mellan är det viktigt att du kollar en extra gång så du valt rätt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

För varje fot finns en strumpa! Människor har använt strumpor sedan medeltiden, men innan dess fick den nakna foten frysa. Som tur är behöver inte foten lida längre, och med tiden har strumpor inte bara blivit en självklarhet för att värma fötterna – numera är strumpan en minst lika viktig stildetalj som tröjan. Som tur är finns det mängder av strumpor här – det är bara att börja fynda. Vilken strumpstil är din? Kanske happy socks? Kanske är bambustrumpor din grej? Kanske faller du mer för en nylonstrumpa? Vad än din fot kräver, finns det här. Självklart till fantastiskt billiga priser.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.