Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga tunna jackor för dam här

44 Fynd

Tunna jackor i dammodell att fynda online finns hos oss på Fyndiq

Är du i behov av en tunnare jackä Då har du kommit till rätt ställe. Här har vi på Fyndiq samlat massor av billiga tunna jackor i dammodell att välja och vraka bland från en massa bra varumärken. Vad sägs om en skaljacka från Henri Lloyd eller kanske en Siri navy från Jofamä Kolla in vårt stora utbud av tunna damjackor att hitta just din favorit — här finns en tunnjacka till alla tjejer. Välkommen att fynda billiga tunna jackor för dam redan idag!

Tips på ett lyckat köp

Bara för att jackan är tunn betyder det inte att den är kall, läs i produktbeskrivningen för att se om den tunna jackan du tittar på är skapad för vinter, höst, vår eller kanske regniga dagar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vilken damjacka i tunn modell vill du hä

Det är inte alltid man vill gå omkring i en gigantisk dunjacka, så vad är då bättre än att även ha ett gäng tunna jackor att kunna byta om till? En Henri Lloyd Jamie quilted jacket är en perfekt övergångsjacka som enkelt kan bäras på kyliga sommarkvällar, sensommar, höst och under våren men kanske inte riktigt är en redig vinterjacka — men med det sagt så är vissa vintrar väldigt milda och då är denna tunna jacka utmärkt att ha. Dessutom kan du ha en tunn damjacka under en kappa som extra förstärkning, då slipper du kompromissa mellan att vara snygg eller varm!