Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda till din navelpiercing online!

Snygga navelpiercings hittar du här! Hos Fyndiq hittar du mängder av olika navelpiercing smycken. Här finns allt från små döskallar till en lite mjukare fjäril. När man finner alla sina favoritsmycken billigare så är det lätt att shoppa loss och bli lite ”wild and crazy”. Navelsmycket ska säga något om vem du är så varför inte byta upp dig lite då och då? Fyndiqs koncept är enkelt, ha råd med mer och tumma inte på kvalitén! Här får man det bästa i form av piercings smycken samtidigt som vi har pressat priserna, det gör det lättare att fynda helt enkelt.

Tips för ett lyckat köp! Vissa har nickelallergi så se till att smycket du valt är av kirurgiskt stål och benämns som ”nickelfri” på beskrivningen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Bling bling i naveln! Att ha en navelpiercing är att pimpa och blinga upp din navel. Dessutom har man många möjligheter att ha olika smycken i. Passa på att ha ett fint litet smycke med en blomma och någon fin sten. Det gör det hela betydligt hetare med ett snyggt piercingsmycke, magen är inte bara en bar målarduk utan bjuder nu också på ett sprakande konstverk. Skynda att fynda ditt perfekta smycke som ska liva upp vardagen.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.