Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda till din navelpiercing online!

Vad är navelpiercing?

En navelpiercing görs genom att man tar hål i huden ovanför och vid naveln på magen där man sedan för in en böjd stav. Denna stav ska vara gjord i kirurgiskt stål eller i titan för att undvika att den som piercas får en allergisk reaktion, och materialet minimerar även risken att kroppen stöter bort smycket. Själva staven kallas också navelpiercing och efter att magen läkt kan du som piercat naveln byta ut den mot en mer smyckad variant. Det finns många olika navelpiercings att välja på, i flera olika material och med olika utsmyckningar i varierande prisklass.

Är navelpiercing snyggt?

Om en navelpiercing är snygg eller inte ligger i betraktarens ögon. Vissa föredrar enklare modeller utan större utsmyckning, andra gillar när navelpiercingen är ordentligt dekorerad med ädelstenar och motiv eller vill ha navelpiercing med hänge. Vilken sorts navelpiercingsmycke gillar du?

Vad kostar navelpiercing?

Vad en navelpiercing kostar beror på flera olika saker. En navelpiercing som är gjord i titan är billigare än en som är gjord i äkta guld till exempel, likaså om den är utsmyckad med ädelstenar av cubic zirconia eller äkta kristall. Hos Fyndiq finns massor av billiga navelpiercings att välja på, så ta den som du gillar bäst – både till pris och utseende!

Hur fungerar Fyndiq?

Fyndiq har samlat nätets alla fynd under samma tak och produkterna kommer från tusentals olika butiker runt om i hela Sverige. När du beställer fler än en produkt är chansen stor att dessa skickas från separata butiker och kan levereras i olika paket vid olika tillfällen. Välj vilket leveranssätt och betalningsalternativ som passar dig bäst! Vi satsar på snabba leveranser och billig frakt – oavsett om du köper en eller flera produkter vid samma tillfälle.