Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda snygga Stövlar!

Fyndiqs favoriter

Köp billiga gummistövlar! För all väder och vind är stöveln superdojan av alla skor. Gummistövlar, stövlar med klack, höga som låga skaft och mängder med färger, modeller och material. För den som vill hålla fötterna varma under vinterhalvåret så är det alltid en smart idé att köpa varmfodrade. För den som vill vara snygg och torr under en kväll ute så är gummistövlar väldigt heta. Modeller som påminner om ridstövlar med snygga spännen är bara en av alla möjligheter.

Tips på ett lyckat köp! Det är inte alltid lätt att ha koll på allting när man blir exalterad över ett par snygga stövlar. Därför är det extra viktigt att hålla koll på att produktbeskrivningen stämmer överens med det du letar efter. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Stövlar för alla tillfällen! Stövlar kan man ha till alla tillfällen och om det är för skogspromenaden eller shoppingrundan spelar ingen roll. Det finns något för alla, mamma, pappa, mormor eller tonåringen. Hos Fyndiq får man ett stort sortiment på stövlar för vardag och för lite mer stryktåliga. Gemensamt som de har är att de är snygga och trendiga, men också superbilliga. Missa inte heller att införskaffa ett par snygga stövlar inför festivalerna i sommar. Med alla snygga och billiga stövlar så kan du bli en lika cool katt som ”Mästerkatten i stövlar”.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq.se har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.