Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga innersulor online!

Fyndiqs favoriter

Handla innersulor billigt online här hos oss på Fyndiq! Äger du ett par skor du verkligen älskar men som kanske också ger sig illaluktande fötter eller en värkande rygg? Då kan lösningen vara ett par ordentliga innersulor! Det är något som du hittar i massor här hos oss på Fyndiq, och visst finns det många billiga innersulor att välja bland – allihop för olika ändamål! Vad sägs till exempel om en innersula i gelé för att motverka hälsporre eller kanske en i skinn för att motverka dålig lukt? Kika igenom sortimentet och hitta de sulor som passar dina fötter!

Tips för ett lyckat köp! Olika innersulor har olika funktioner, så läs produktbeskrivningen innan du bestämmer dig för vilken sula du vill köpa så kan du vara säker på att du valt rätt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fina fötter med innersulor! Fötterna är den kroppsdel vi sliter på mest vilket gör det viktigt att vi har ordentliga skor, och också ordentlig sulor inuti skorna – och sulorna hittar du hos oss. Här finns innersulor för hålfot, fodrade innersulor för kalla dagar och innersulor i både gelé och kork för att motverka alla sorters problem en kan få med sina fötter. Kanske behöver du extra stod när du sportar eller bara vill gå lite mjukare i dina platta skor? Vi har innersulor för alla fötter, både hans och hennes, i massor av olika storlekar, utformning och material – välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.