Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga unisex kängor på nätet!

Fyndiqs favoriter

Kängor för alla! Det är väl få skor som är så pass sköna och kaxiga som ett par riktigt bra kängor. De är sköna att ha både när man går på stan eller när man är ute i naturen, rejäla skor kan man aldrig få nog av. Därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av billiga kängor. Och de kängor du hittar här är dessutom unisex, så du behöver inte fundera på om det är en dam- eller herrsko du tittar på – oavsett vilket kön du har kan du beställa kängor från den här sidan, så länge du hittar rätt storlek!

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte dubbelkolla så att den storlek du väljer på kängorna är samma storlek som du har på fötterna. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Kängor är underbara för fötterna! När du väl har gått in ett par kängor vill du aldrig mer byta ut dem. Fast du kan mycket troligt bli sugen på fler kängor, och det är en helt annan sak. Oavsett om det är Dr Martens kängor eller Timberland som är din stora last så kan du hitta det till ett riktigt lågt pris här. Att köpa billiga skor online är en bra lösning för den som älskar skor och kängor men vill kunna shoppa utan att bli ruinerad på köpet. Så vad väntar du egentligen på? Beställ hem ett helt gäng kängor redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.