Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga barnkängor online!

Köp billiga kängor till barnen på Fyndiq! Barn älskar att hoppa i vattenpölar och leka i snö, med rätt skor kan de göra det i timmar utan att bli kalla eller blöta om sina fötter. Här på Fyndiq har vi samlat ett brett sortiment med billiga barnkängor för kallare årstider. Vad sägs om ett par vattentäta vinterkängor från Timberland? Eller vinterskor från Lynx med Gore-Tex och varmt foder? Det är lättare än någonsin att shoppa vinterskor och kängor till barnen på nätet — passa på att fynda bland skomärken som Jack Wolfskin, Dr Martens och Viking!

Tips för ett lyckat köp! I de sköna kängorna behövs ett par torra strumpor som värmer! Det finns att hitta i kategorin Barnkläder! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Sköna, vattentäta skor för lekfulla barn! Barnskor ska inte bara vara varma och vattentåliga, de ska även vara ortopediskt fotriktiga och ge stöd åt ett växande barn. Vad man vill åt är att barnet ska kunna leka och springa utan att frysa eller få ont i sina fötter. I denna kategori hittar du barnkängor med kvalitet. Många av kängorna har ullfoder, vattenavvisande tyg, stötdämpande sulor och undersula med bra grepp på alla underlag. Det gäller bara att veta vad barnet själv vill ha för sorts form och färg på sina kängor — sedan är det bara att shoppa loss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.