Kundservice

Tofflor

7 276 fynd

Det finns inget som känns skönare att röra på sig med än att ha ett par härliga tofflor. Speciellt på vintern betyder varma tofflor skillnaden mellan att känna sig bekväm eller obekväm. Du kan välja mellan många bra erbjudanden och bekväma tofflor på Fyndiq.


Filtrera

Tofflor dam

Ibland kanske du vill ha lätta och luftiga tofflor, som Pillow Slides sandaler, för att ha på dig i ditt hem under sommaren, men annars kanske du vill ha tyngre och tjockare tofflor under större delen av året. Våra mycket populära innetofflor med högt skaftmed ett mönster av söta snöflingor ovanpå tofflorna, känns inte bara sköna och varma på vintern utan också när det är kyligt.

Bara för att vi mest använder våra tofflor hemma betyder det inte nödvändigtvis att vi inte vill att de också ska se snygga ut. Det finns många fantastiska innetofflorför damer som har alla möjliga färger, material och teman. De vanligaste formerna för damtofflor är de som har högt skaft och dom som man kan glida in i lite lättare. I slutändan kommer du att hitta ett par fantastiska tofflor som kommer att passa din stil och smak.

Tofflor herr

Det finns både de traditionella typerna av herrtofflor som inte har förändrats mycket i stilen under en lång, lång tid men numera finns det också roliga tofflor med hundar, historier och mycket mer. Att ta sig från rum till rum i bara tygtofflor är helt okej men det finns andra tofflor som har gummibottnar som gör att du kan även gå med dem utomhus. Hur som helst, i Norden bär vi tofflor och inte skor inomhus och det är helt enkelt det bekvämaste, mest praktiska och snyggaste alternativet som finns.

Tofflor barn

Dina barn kommer att älska att få sina egna par av bekväma och coola barntofflor. Du kan välja allt från monsterklor till unicorn tofflor för att hålla dina pojkars och flickors fötter varma och sköna. Tänk vad dina barn kommer att se gulliga ut med sådana roliga tofflor!

Vi hoppas att du håller familjens fötter varma och njuter av en mysig stund tillsammans med fina tofflor i vinter. Vi inbjuder dig att hitta de perfekta tofflorna för dig och din familj här på Fyndiq till bra priser.