Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga unisex tofflor här hos oss

Fyndiqs favoriter

Införskaffa ett par sköna unisex tofflor billigt online här hos oss! Vi på Fyndiq älskar våra tofflor i unisexmodell, och alla här på kontoret äger säkerligen fler än ett par. Och det kan du också göra, för hos oss kan du fynda unisex tofflor billigt och med fri frakt – det gör att du kan köpa många på en gång. Ett par till mamma, pappa och till ungarna och syskonen kanske? Här finns skojiga unisex tofflor i form av olika emojis, klassiska träskor och sköna Crocs. Vilka unisex tofflor föredrar du? Välj och vraka redan idag, välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Vill du passa på att köpa andra prylar när du ändå är i shoppartagen? Använd sökrutan och skriv in vad du är sugen att köpa – hos oss på Fyndiq finns det mesta! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Slippers, träskor och mjuka tofflor i massvis av utföranden hittas här! Vilken typ av unisex tofflor hade du tänkt klicka hem idag? Här finns tossor i alla stilar och i massvis av spännande utföranden. Vad sägs om ett par emojitofflor där emojin blinkar och har tungan ute i mungipan eller kanske den som skrattar så den gråter? Vi har även massor av stilrena slippers och Comfort sandaler eller Crocs här att välja bland. Så kolla igenom vårt varierade och stora utbud av billiga unisex tofflor och välj just de som tilltalar dig!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.