Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig förlovningsring på nätet!

Fyndiqs favoriter

If you like it then you should have put a ring on it! Den kända textraden från Beyoncés Single Girls är verkligen en sanning – om du gillar någon och vill vara med den, förlova dig med personen! För att du ska kunna göra ett riktigt fint frieri har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av billiga förlovningsringar i vitguld, guld, silver med mera. Inga smycken betyder lika mycket som en förlovningsring, så se till att köpa en riktigt vacker när du ska fråga din bättre hälft om hen vill spendera resten av livet med dig!

Tips för ett lyckat köp! Kontrollera så att den storlek du beställer stämmer överens med era fingrar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ringar för alla smaker! När du ska välja ut en förlovningsring eller alliansring som du ska ge din partner gäller det att tänka efter riktigt ordentligt innan du bestämmer dig för en ring. Ringen ska inte bara vara vacker, den ska också symbolisera er kärlek och passa in i er stil! Kanske är en maffig diamantring rätt val för er, eller så kan det handla om en enklare, slät ring i vitguld som allra bäst skulle pryda det viktigaste fingret på handen. Oavsett vilket så gäller det att inte göra några förhastade beslut när det gäller en förlovningsring, ni ska ju ändå bära den i väldigt lång tid framöver!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.