Alltid 9kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga ficklampor online!

Stort utbud av lysande ficklampor och pannlampor! Är du mörkrädd, ska ut i skogen och campa eller vill bara vara förberedd på vad som komma skall, så är det alltid bra att ha en eller fler bra ficklampor i sin närhet. Här på Fyndiq kan du med enkelhet finna någon som passar din stil och din typ av äventyr. Välj och vraka bland ett stort utbud med allt från pannlampa, ficklampa, led ficklampa, led pannlampa, laserpekare eller en spännande UV ficklampa. Och allt detta till billiga priser med härliga leveranser. Kan det bli så mycket bättre? Vi tror inte det!

Tips för ett lyckat köp! För att en ficklampa ska kunna lysa behövs det en kraft i form av batteri. Ha därför alltid ett lager med batterier så du inte fumlar i mörkret. Självklart kan du köpa dina batterier hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Varde ljus! Gud behövde bara knäppa med fingret så skapade han ljus. Vi måste med en rörelse slå på en knapp för att kunna få ett behagligt sken. Men, å andra sidan kan vi skapa olika färger samt olika mönster och styrka. Gud fick endast till dagarna. Vad är ett norrsken i jämförelse med en skarp laserpekare? Med pannlampor eller ledlampor kan du själv välja vilket ljus du vill ha. Och vad är det om inte makt och magi!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.