Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig ficklampa här

Köp billig ficklampa online! Om det finns något som alla hem har användning av så är det en bra ficklampa. Att ha en stor ficklampa nära till hands om proppen går kan vara guld värt, speciell om du inte gillar mörker! Men de små varianterna har såklart också ett lika stort värde. En liten ficklampa är till exempel perfekt när du behöver lysa i trånga utrymmen – under tvättmaskinen, i byrålådan eller varför inte under motorhuven på bilen? Det finns helt enkelt stunder när det är bättre att ha en liten i stället för en stor ficklampa om man vill få den bästa effekten. Med andra ord så kan vi alla verkligen ha nytta av ficklampor av olika slag, men det vet vi förstås inte förrän vi står där och behöver en. Och att behöva och inte ha är trots allt mer irriterande än att ha och inte behöva – håller du med? Ta en titt hemma, hittar du en stark ficklampa? Om inte så är du definitivt på den rätta platsen just nu! Här kan du fynda massor av billiga ficklampor i olika stilar och med olika funktioner. Vad sägs till exempel om en ficklampa med LED som verkligen lyser upp? Eller du kanske var mer sugen på en UV ficklampa? En uppladdningsbar ficklampa som du laddar via usb-sladd är perfekt för dig som alltid vill ha en uppladda ficklampa i bilen till exempel! I produktbeskrivningen ser du allt som är värt att veta om ficklampan du spetsat in dig på. Så kolla igenom utbudet och läs på vilken ficklampa som kommer passa bäst för dig och till det du har tänkt att använda den till. Hos oss kan du hitta både klassiska modeller som ser ut precis som man tänker sig att en ficklampa ser ut men också modernare ficklampor i gummi och ABS som du kan använda utan att använda händerna. Välkommen att fynda redan idag!

Tips på ett lyckat köp! Varför ska du köpa en ficklampa? Även om du inte har ett bestämt syfte som du vill använda en ficklampa till så är det alltid en bra idé att ha en hemma om behovet skulle dyka upp! En liten ficklampa med LED lampa är enkelt att förvara och får plats nästan överallt. Till exempel är ficklampan ett viktigt redskap att ha i sin verktygslåda. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

Vilken sorts ficklampa vill du ha? När du tänker på en ficklampa och hur den används så ser du säkerligen samtidigt ett inre scenario över varför du just använder en ficklampa att lysa med, eller? Kanske är du på äventyr i en mörk skog och behöver se vart du sätter fötterna, eller så kanske du är på ett mer vardagligt ärende? Själva verbet ”att lysa med ficklampa” har fått benämningen ”fickla” och visst finns det många tillfällen när vi behöver fickla för att se vad det är vi håller på med – oavsett om vi är på vinden eller i garaget och rotar efter glömda skatter eller behöver lysa noga för att kontrollera oljan på bilen. För vilket scenario du än tänkte på så bevisar det bara just att ficklampan som redskap har oändligt många användningsområden. Då är det också tur att ficklampor kommer i alla möjliga skepnader. Du har de vanliga med handtag och lampa, små rörformade som du precis får ned i fickan på byxorna och vissa ficklampor kan du till och med sätta fast på nyckelknippan med hjälp av en nyckelring – perfekt när du ska hitta bildörrens lås eller har svårt att få in nyckeln i säkerhetslåset på ytterdörren hemma! Du hittar även stora ficklampor som liknar de ficklampor som används av räddningspersonal och myndigheter. Eller varför inte välja en med SOS funktion? Det betyder att ficklampan blinkar tre långa och tre korta blinkningar vilket är morsekod för just SOS och som är väldigt bra att känna till i en nödsituation! Men vad är då en bra ficklampa, kanske du nu funderar på och svaret är kort sagt att du alltid ska välj en ficklampa som du tror är bäst för dig! Här finns ficklampor från de största tillverkarna såsom Duracell, Kodak, Energizer, Phillips och König men även lite skojigare varumärken som en ficklampa med Disney Cars eller Avengers Assemble och Star Wars. Dessutom finns roliga ficklampsfilter att fynda! Med dessa kan du byta färg på ficklampans ljus både för att det är lite skojigt och för att det ibland är nödvändigt – om du behöver se skarpa konturer exempelvis så är gult ljust något som förstärker just detta! Kika igenom sortimentet, läs produktbeskrivningen och shoppa hem en billig ficklampa redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under samma tak och produkterna kommer från tusentals olika butiker runt om i hela Sverige. När du beställer fler än en produkt är chansen stor att dessa skickas från separata butiker och kan levereras i olika paket vid olika tillfällen. Välj vilket leveranssätt och betalningsalternativ som passar dig bäst! Vi satsar på snabba leveranser och billig frakt – oavsett om du köper en eller flera produkter vid samma tillfälle.