Kundservice

Pannlampa

10 560 Fynd

Många friluftslivsaktiviteter kräver en bra pannlampa. Oavsett om din tillvaro innebär att springa, campa eller göra något annat i mörkret, kommer du att upptäcka att det kan vara oerhört värdefullt att ha en bra pannlampa. Det finns de mer äventyrliga och överlevnadsorienterade situationerna där du skulle behöva en pannlampa, men det finns också flera dagliga aktiviteter som att springa på vintern där en pannlampa kommer att göra stor skillnad för att kunna se din omgivning. På Fyndiq har vi ett brett urval av pannlampor till bra priser för att hjälpa dig att se i mörkret.


Filtrera

Vissa pannlampor är ljusare eller har fler funktioner än andra, men alla kommer att bidra till att göra många fler aktiviteter möjliga i mörkret.

Pannlampa löpning

När vi vill springa, men har fullspäckade scheman eller bara vill slå morgonrusningen, kan löpning i mörker vara vårt bästa alternativ. Att ha en pannlampa är särskilt viktigt på vintern, så att du fortfarande kan springa före eller efter jobbet även när solen inte skiner. Vanliga pannlampor kan användas för löpning, men det finns även några pannlampor som är speciellt utformade för att användas vid löpning.

Pannlampor för löpning är vanligtvis lampor som sveper runt toppen av ditt huvud, så att du både är mer synlig för bilar och även så att du kan ha ett bredare synfält än med en vanlig pannlampa. Dessa löparpannlampor är bara en del av många fantastiska löpartillbehör som du kan använda för att göra dina löppass ännu bättre.

Pannlampa laddningsbar

En fantastisk funktion som blir allt vanligare i pannlampor är möjligheten att ladda upp dem när du går. Ofta kan uppladdningsbara pannlampor kopplas in och laddas enkelt utan ett byte av batterier. Samtidigt är det i allmänhet möjligt att ta bort och byta ut batterierna ifall du vill ha extrautrustning redo utan att behöva vänta på att de ska laddas upp. När du behöver en pannlampa i all hast är det lämpligt att byta batterier, men normalt sett är det väldigt bekvämt att bara kunna koppla in din pannlampa och ladda om den.

Uppladdningsbara pannlampor kommer vanligtvis att ha LED-lampor som kan hålla länge förutom att de är mycket ljusstarka. COB LED finns på många uppladdningsbara pannlampor och dessa ger generellt ett starkare ljus med fler lumen och har även längre batteritid. Oavsett om du köper en pannlampa mer baserat på det tekniska aspekterna eller mer baserat på dess stil och komfort, kan du säkert hitta bra priser på alla typer av pannlampor här på Fyndiq.