Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga pannlampor på nätet!

En bra pannlampa gör skillnaden! Vi bor ju i Sverige, och hur mycket vi än älskar vårt land kan vi inte förneka det faktum att en väldigt stor del av året är väldigt mörkt här. Då gäller det att ordna med bra belysning. En ficklampa kanske inte är bäst i alla situationer och då kan det passa bättre med en pannlampa! Därför har vi här på Fyndiq samlat ihop nätets alla bästa fynd när det kommer till billiga pannlampor, alla de som du sett i topp på olika pannlampa test hittar du här till ett bra pris!

Tips för ett lyckat köp! Det är alltid bra att ha en extra panlampa hemma så att du kan vara ute tillsammans med någon annan som också kanske vill ta en löptur i mörkret, så beställ fler än en! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Pannlampa för löpning och orientering! Kanske ligger det en massa ficklampor i din byrålåda som du inte tycker är helt bra, just för att du måste hålla i dem för att kunna se ordentligt. Vi förstår dig. Den bästa pannlampan är ju den som du har på dig just när du behöver den. Det kan handla om när du är ute och springer när det är mörkt, när du ska fixa och dona ute i trädgården under kvällen eller när strömmen har gått och du behöver se ordentligt för att kunna fixa i proppskåpet, och samtidigt ha händerna fria.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.