Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga resväskor i set här

Köp resväskor i set billigt online här hos oss på Fyndiq! När du ska ut och resa kan det vara både smart och skönt att ha matchande resväskor. Det gör att du snabbt ser din väska på bagagebandet efter landning med flyget. Här i vårt stora utbud av set med matchande resväskor hittar du väskor från välkända varumärken och i snyggt utförande. Varför inte välja ett set resväskor i det väl ansedda kvalitetsmaterialet polykarbonat? Det håller och ser snyggt ut länge. I sortimentet hittar du set med olika färger och mönster som gör resandet ännu roligare. Välkommen att shoppa häftiga resväskor i set här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Se till att du har en bra necessär att förvara hygienartiklar i på resan. Även det hittar du hos oss, om än i en annan kategori! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Set med resväskor i coola mönster gör resandet mer praktiskt. När du har hela setet med resväskor i samma färger och med samma mönster ser man snabbt att en väska tillhör just dig. Det gör att det blir svårare att stjäla en resväska från dig på flygplatsen och du ser snabbt vilken väska som är din på det rullande bagagebandet när du landet med flygplanet. Res praktiskt och snyggt med ett helt set resväskor som matchar och håller länge. Skynda att fynda ditt set väskor här hos oss redan idag!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.